Zleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Hotellet set fra IstedgadeZleep Hotel Copenhagen City - Indgangsparti på HelgolandsgadeZleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferieZleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Double ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Single ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Twin ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Bad og toiletZleep Hotel Copenhagen CityZleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferieZleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Halmtorvet og Helgolandsgade

Zleep Hotel Copenhagen City

Book online for BestPrice

Order
Gratis WiFi
15 minutter til Københavns Lufthavn
2 minutter til Hovedbanegården
5 minutter til Strøget
Morgenmadsbuffet
Cykeludlejning


Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
1653 København, Denmark
Tel: 70235635
city@zleephotels.com

Check-in: From 14:00
Check-out: Latest 11:00

Zleep Hotel Copenhagen City er hotellet for dig, som vil være tæt på det hele. Strøget, Tivoli og Kødbyen ligger alle lige om hjørnet. Hotellet er altså en god base for alle, der skal opleve alle Københavns oplevelser og begivenheder. Zleep Hotel Copenhagen City er praktisk for alle, da alt er lige for dørene.

Beliggenhed: Hotellet ligger 5 minutters gang fra Strøget og kun 2 minutters gang fra Hovedbanegården. Fra Hovedbanen går man 100 meter ned ad Istedgade og ser hotellet på venstre side, markeret med skiltet ’Centrum’. Der går et hav af busser til døren, og hele København kan nås på ben og cykel. Hotellet er meget centralt placeret i en af de mest levende del af København, nemlig Vesterbro. Alt i alt findes et væld af shopping-muligheder, restauranter og barer i en meget kort radius af hotellet. Zleep Hotel Copenhagen City er det perfekte udgangspunkt til at udforske København.

Hotellet og værelserne: Hotellet har 75 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen, som huser hotellet, er opført i slutningen af 1800-tallet, på samme tid som størstedelen af den gamle del af Vesterbro. Nogle værelser har udsigt mod en hyggelig og meget lys, sydvendt gårdhave, mens andre værelser har udsigt mod det pulserende gademiljø på Helgolandsgade og Istedgade. Alle værelser har bad/toilet, TV og naturligvis gratis WiFi.

Vores gæster: Hotellet henvender sig til alle, der søger en central beliggenhed og en god nats søvn til få penge. Vi har således et klientel på Zleep Hotel Copenhagen City, der består af mange danske og internationale turister, som enten bruger hotellet som base for at udforske byen samt gæster, der skal bruge en enkelt overnatning i forbindelse med transit fra Københavns Lufthavn, som kan nås på 20 minutter fra Hovedbanegården. Hotellet er ligeledes en populær løsning for konferencegæster, der gerne vil opleve byens, mens de er væk hjemmefra.

Cykeludlejning: København opleves bedst på en cykel. Hotellet har derfor 8 flotte cykler, som kan lejes af hotellet for 115 kroner per døgn.

Receptionen er altid bemandet!

Morgenmad: For 89 kroner tilbyder vi en lækker skandinaviske morgenmadsbuffet. Denne kan tilkøbes i forbindelse med booking af værelset er på hjemmesiden eller betales i receptionen på hotellet.
  • Mandag til fredag serveres morgenmad kl. 05:30 - 11:00
  • Lørdag og søndag serveres morgenmad kl. 07:00 - 11:00

Parkering: Der kan parkeres i de nærtliggende gader omkring Istedgade og Helgolandsgade eller ved Halmtorvet. Se priserne på parkering på parkeringsautomaterne, som er opstillet i området. Vi har ligeledes lavet en aftale med Imperial Parkeringshus / Apcoa Parkeringshus, der ligger i Nyropsgade 47, en kort gåtur fra hotellet. Find p-huset, træk en billet og vis den i hotellets reception, hvor der betales 200 kroner. Hotellet udleverer en udkørselsbon, som så skal bruges, når du forlader parkeringshuset. Udkørselsbilletten kan kun bruges én gang, men gælder for hele perioden, du holder i p-huset.

Location

Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
København 1653
Denmark
55° 40' 18.0696" N, 12° 33' 40.7916" E
Check-in: From 14:00
Check-out: Latest 11:00

Der kan tjekkes ind 24 timer i døgnet i hotellets reception, som er døgnbemandet.

Husk dit reservationsnummer

Google Map
Get directions:
Driving guide:
Hvis du ankommer med tog, tag udgangen modsat TIVOLI og gå ned af Istedgade, så vil du finde hotellet på din venstre side efter blot 200 meter. Hvis du kommer i bil er GPS'en bedste vejviser. Søg mod Hovedbanegården og Istedgade og du vil finde hotellet på hjørnet af Istedgade og Helgolandsgade.
Hotel Event

Bropakke til Storebælt

Bropakke til Storebælt. Pris fra DKK 599,- inkl. overnatning og brobillet (one-way) til Storebælt.

Hotel Event

Biludlejning

Lej en bil, når du bor på et af vores Zleep Hoteller

Hotel Event

Morgenmad

Bestil din morgenmadsbuffet online - eller køb den i receptionen.

Hotel Event

Øresundsbron

Har du bropass til Øresundsbron? Så bo billigt på et valgfrit Zleep Hotel i Danmark

Hotel Event

Studierabat hos Zleep Hotels

Studerende får 11 % rabat på overnatninger ved brug af rabatkode og fremvisning af gyldigt studiekort

Hotel Event

Den Blå Planet

Få et godt tilbud på en overnatning hos Zleep Hotels inklusiv billetter til Den Blå Planet for 2, 3, eller 4 personer.

Hotel Event

Weekendophold i København eller Aarhus

Book et weekendophold hos Zleep Hotel Copenhagen City eller Zleep Hotel Aarhus og få en dejlig weekend.

Get directions
Book online 
Enter child ages
 
Click for special rates: promotional or corporate number

Cancellation of reservation

ZleepBooking +45 70 235 635
Win a stay

Please subscribe to Zleep Hotels’ newsletter. We draw a winner among all registered every month.