Dobbeltværelse på hotel i AarhusVærelsesgang i AarhusFamilieværelse på hotel i AarhusFamilieværelse på hotel i AarhusDobbeltværelse på hotel i AarhusDobbeltværelse på hotel i AarhusDobbeltværelse på hotel i AarhusFamilieværelse på hotel i AarhusDobbeltværelse på hotel i AarhusBadeværelseUdsigt fra værelseDobbeltværelse på hotel i AarhusDobbeltværelse på hotel i AarhusBadeværelseRestaurant og lounge på hotellet i AarhusRestaurant og lounge på hotellet i AarhusLoungeområde i AarhusLoungeområde i AarhusReceptionen i AarhusFacadeFacadeFacadeFacadeÉntre til receptionen

Zleep Hotel Aarhus

Book online for BestPrice

Bestil
10 minutter fra Aarhus midtby
Gratis parkering
Gratis WiFi
Receptionen er døgnåbent
Skandinavisk morgenmadsbuffet


Zleep Hotel Aarhus
Viby Ringvej 4
8260 Aarhus S, Denmark
Tel: 70 235 635
aarhus@zleephotels.com

Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Zleep Hotel Aarhus blev en del af Zleep Hotels i 2014. Hele hotellet, som tidligere gik under navnet Hotel Mercur, har gennemgået en grundig modernisering og har fået nogle flotte værelser, hvoraf nogle fremstår med rå pudset beton for et råt, moderne look. Alle værelserne, receptionen, loungeområdet og morgenmadsrestauranten fremstår nu helt nye.

Beliggenhed

Fra hotellet i Aarhus, som ligger midt på Viby Torv, er der let adgang til både midtby, motorvej og ringvejen O2. I Viby Centeret, som er nabo til hotellet, er der mulighed for shopping, og der ligger ligeledes mange restauranter i lokalområdet. Midtbyen kan nås med bus på 5 minutter.

Se nærområdets events her. Og se her, hvad vores gæster og nyhedsbrevsmodtagere mener, er de vigtigste steder at besøge, når du er i Aarhus.

Hotellet og værelserne

Alle værelserne på vores hotel i Aarhus er nyrenoverede og indeholder, som på alle Zleep hoteller, TV, bad/toilet, gratis WiFi og en rigtig god seng at sove i. Værelserne på de øverste etager giver desuden gæsterne en fremragende udsigt over byen. Restauranten er ligeledes nyrenoveret og moderniseret, så man kan sidde i lækre omgivelser, når man spiser og hygger.

Vores gæster

Hotellet henvender sig til forretningsrejsende på konference, håndværkere, som ikke har mulighed for at pendle hver dag, mens der arbejdes på et projekt, og turister, som mest af alt har brug for en god morgenmad for at starte dagen, en dejlig seng til den ømme krop, når dagen er ovre samt kort afstand til alt det herlige, Smilets By huser.

Receptionen er altid bemandet!

Morgenmad

For bare 89 kroner kan du tilkøbe vores lækre skandinaviske morgenmadsbuffet. Denne kan vælges i forbindelse med din booking eller tilkøbes i receptionen på hotellet.
  • Mandag til fredag serveres morgenmad kl. 06:00 - 10:00
  • Lørdag, søndag og helligdage serveres morgenmad kl. 07:30 - 11:00

Parkering

Der er gratis parkering ved Zleep Hotel Aarhus. I receptionen står en parkeringsstander, hvor du skal udfylde nummerplade samt mobilnummer/e-mail. Denne udsteder en elektronisk billet, så din bil er registreret som godkendt til parkeringsvagten.

Vi har desuden en parkeringskælder med videoovervågning, der bliver låst om natten. Denne opfordrer vi dig til at benytte! Al parkering er på eget ansvar, og den sikreste løsning er den gratis parkeringskælder. Husk altid at registrere dig på parkeringsstanderen i receptionen!

Location

Zleep Hotel Aarhus
Viby Ringvej 4 CVR: 35208194
Aarhus S 8260
Denmark
56° 7' 46.0128" N, 10° 9' 43.9092" E

Vores kunder siger


Virkelig lækkert og moderne hotel. Kommer helt sikkert tilbage!
Hotellet ligger godt fra alt jeg skal bruge i Aarhus. Rart at alt er nyt
Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Der kan tjekkes ind 24 timer i døgnet i hotellets reception, som er døgnbemandet.

Google Map
Få rutevejledning:
Vejviser:
Hotel Event

Morgenmad

Bestil din morgenmadsbuffet online - eller køb den i receptionen.

Hotel Event

Bellevue Tours Voucher

Har du en Bellevue voucher og vil bo på et Zleep hotel, så følg vejledningen på zleephotels.com og bo billigere på dit næste ophold.

Hotel Event

Studierabat hos Zleep Hotels

Studerende får 11 % rabat på overnatninger ved brug af rabatkode og fremvisning af gyldigt studiekort

Hotel Event

Weekendophold i Aarhus

Book et weekendophold hos Zleep Hotel Aarhus og få en dejlig weekend.

Hotel Event

Hotelophold for 2

Nyd hinandens selskab på et hotelophold for to personer. Zleep Hotels har otte skønne hoteller i Danmark tæt på oplevelser og seværdigheder.

Hotel Event

Billigt weekendophold

Få et afbræk fra hverdagen på et af Zleeps 9 hoteller. Altid lave priser og tæt på seværdigheder og oplevelser. Læs mere her.

Hotel Event

Fast lav pris i efterårsferien!

Vi har sat en fast lav pris på et begrænset antal hotelværelser i efterårsferien. Tilbuddet gælder på alle vores hoteller i Danmark!

Få rutevejledning
Book online 
Alder på børn
 
Klik her for specialpriser: rabatkode eller firmalogin

Annullér din reservation

ZleepBooking Tlf. 70 235 635
Vind et ophold

Tilmeld dig Zleep Hotels nyhedsbrev. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte hver måned.