Zleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Hotellet set fra Istedgade.Zleep Hotel Copenhagen City - Indgangsparti på Helgolandsgade.Zleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferie.Zleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Double ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Single ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Twin ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Bad og toiletZleep Hotel Copenhagen CityZleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferieZleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Halmtorvet og Helgolandsgade

Zleep Hotel Copenhagen City

Book online for BestPrice

Bestil
Gratis Wifi
15 minutter til Københavns Lufthavn
2 minutter fra Hovedbanegården
5 minutter til Strøget
Morgenmadsbuffet
Cykeludlejning


Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
1653 København, Denmark
Tel: 70235635
city@zleephotels.com

Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Zleep Hotel Copenhagen City er hotellet for dig som vil være tæt det hele, og som skal bruge byen. Strøget, Tivoli, og Kødbyen ligger alle lige om hjørnet, og i de nyligt renoverede værelser får du meget for pengene. Der er naturligvis gratis wifi i alle værelser.

Beliggenhed: Hotellet ligger 5 minutters gang fra Strøget og kun 2 minutters gang fra Hovedbanegården. Fra Hovedbanen går man 100 meter ned ad Istedgade og ser hotellet venstre side, markeret med skiltet ’Centrum’. Der går et hav af busser til døren, og hele København kan nås gåben og cykel. Hotellet er meget centralt placeret i en af de mest levende dele af Københavnnemlig Vesterbro.
Alt i alt findes et væld af shopping-muligheder, restauranter, og barer i en meget kort radius af hotelletZleep Hotel Copenhagen City er derfor det perfekte udgangspunkt for at udforske København.

Hotellet og værelserne: Hotellet har 75 værelser fordelt  5 etager. Bygningen som huser hotellet er opført i slutningen af 1800-tallet, samme tid som størstedelen af den gamle del af Vesterbro. Nogle værelser har udsigt mod en hyggelig og meget lys sydvendt gårdhave, og andre værelser har udsigt mod det pulserende gademiljø Helgolandsgade og Istedgade. Alle værelser har bad/toilet, tv og naturligvis gratis wifi.

Vores gæster: Hotellet henvender sig til alle der søger en central beliggenhed og en god nats søvn til penge, samt mulighed for at spise morgenmad hotellet. Vi har således et klientel Zleep Hotel Copenhagen City der består af mange danske og internationale turister som enten bruger hotellet som base for at udforske byen, eller som skal bruge en enkelt overnatning i forbindelse med transit fra Københavns Lufthavn, som kan nås 20 minutter fra Hovedbanen. Hotellet er ligeledes en populær løsning for konferencegæster, der gerne vil opleve byen mens de er væk hjemmefra.    

Cykeludlejning: København opleves bedst på en cykel. Hotellet har derfor 8 flotte cykler, som kan lejes af hotellet for 115 kroner per døgn.

Morgenmad: For 89 kroner tilbyder vi en god og varieret morgenmadsbuffet, som både kan tilkøbes i forbindelse med booking af værelset, men som også kan betales i receptionen.

Åbningstider for morgenmad:
Mandag til fredag: 05.30 - 11.00
Lørdag og søndag: 07.00 - 11.00

Receptionen er altid bemandet

ParkeringDer kan parkeres i de nærliggende gader omkring Istedgade og Helgolandsgade eller ved Halmtorvet. Se priserne parkering parkeringsautomaterne, som er opstillet i området. Vi har ligeledes lavet en aftale med Imperial Parkeringshus/ Apcoa Parkeringshus der ligger i Nyropsgade 47 en kort gåtur frahotellet. Find p-huset, træk en billet og vis den i hotellets reception, hvor der betales DKK 200,-. Hotellet udleverer en udkørselsbon, som skal bruges, når du forlader parkeringshuset. Udkørselsbilletten kan kun bruges éngang, men gælder for hele den periode, du holder i p-huset.

Location

Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
København 1653
Denmark
55° 40' 18.0696" N, 12° 33' 40.7916" E
Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Der kan tjekkes ind 24 timer i døgnet i hotellets reception, som er døgnbemandet.

Husk dit reservationsnummer

Google Map
Få rutevejledning:
Vejviser:
Hvis du ankommer med tog, tag udgangen modsat TIVOLI og gå ned af Istedgade, så vil du finde hotellet på din venstre side efter blot 200 meter. Hvis du kommer i bil er GPS'en bedste vejviser. Søg mod Hovedbanegården og Istedgade og du vil finde hotellet på hjørnet af Istedgade og Helgolandsgade.
Hotel Event

Bropakke til Storebælt

Bropakke til Storebælt. Pris fra DKK 599,- inkl. overnatning og brobillet (one-way) til Storebælt.

Hotel Event

Biludlejning

Lej en bil, når du bor på et af vores Zleep Hoteller

Hotel Event

Morgenmad

Bestil din morgenmadsbuffet online - eller køb den i receptionen.

Hotel Event

Øresundsbron

Har du bropass til Øresundsbron? Så bo billigt på et valgfrit Zleep Hotel i Danmark

Hotel Event

Hotel og Wallmans Dinnershow

Bo på Zleep Hotel Copenhagen City og køb billet til Wallmans Dinnershow i Cirkusbygningen under 10 minutter fra hotellet.

Hotel Event

Studierabat hos Zleep Hotels

Studerende får 11 % rabat på overnatninger ved brug af rabatkode og fremvisning af gyldigt studiekort

Hotel Event

Juletilbud - fast pris dobbeltværelse for 399,-

Juletilbud – send svigermor på hotel! Fast lav pris på 399,- for et dobbeltværelse - helt frem til 29. januar 2015.

Hotel Event

Den Blå Planet

Få et godt tilbud på en overnatning hos Zleep Hotels inklusiv billetter til Den Blå Planet for 2, 3, eller 4 personer.

Hotel Event

Weekendophold i København eller Aarhus

Book et weekendophold hos Zleep Hotel Copenhagen City eller Zleep Hotel Aarhus og få en dejlig weekend.

Hotel Event

Efterårstilbud - 25%

Hold efterårsferie hos Zleep og spar 25%

Få rutevejledning
Book online 
Alder på børn
 
Klik her for specialpriser: rabatkode eller firmalogin

Annullér din reservation

ZleepBooking Tlf. 70 235 635
Vind et ophold

Tilmeld dig Zleep Hotels nyhedsbrev. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte hver måned.