Zleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Hotellet set fra IstedgadeZleep Hotel Copenhagen City - Indgangsparti på HelgolandsgadeZleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferieZleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Family ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Double ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Single ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Twin ZleepRoomZleep Hotel Copenhagen City - Bad og toiletZleep Hotel Copenhagen CityZleep Hotel Copenhagen City - Unge turister på storbyferieZleep Hotel Copenhagen City - MorgenmadZleep Hotel Copenhagen City - Halmtorvet og Helgolandsgade

Zleep Hotel Copenhagen City

Book online for BestPrice

Bestil
Gratis WiFi
15 minutter til Københavns Lufthavn
2 minutter til Hovedbanegården
5 minutter til Strøget
Morgenmadsbuffet
Cykeludlejning


Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
1653 København, Denmark
Tel: 70235635
city@zleephotels.com

Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Dit hotel i København

Zleep Hotel Copenhagen City er hotellet for dig, som vil være tæt på det hele: Strøget, Tivoli og Kødbyen ligger alle lige om hjørnet. Vores hotel i København er altså en god base for alle, der skal opleve Københavns mange seværdigheder og begivenheder. Zleep Hotel Copenhagen City sørger for at København ligger for dine fødder.

Beliggenhed

Hotellet i Københavns centrum ligger 5 minutters gang fra Strøget og kun 2 minutters gang fra Hovedbanegården. Fra Hovedbanen går man 100 meter ned ad Istedgade, og der ser man hotellet på venstre side, markeret med skiltet ’Centrum’. Der går et hav af busser til døren, og hele København kan nås på gåben eller cykel. Hotellet er meget centralt placeret i en af de mest levende dele af København, nemlig Vesterbro. Alt i alt findes et væld af shopping-muligheder, restauranter og barer i en meget kort radius af hotellet. Zleep Hotel Copenhagen City er det perfekte udgangspunkt til at udforske København.

Zleep har også et Hotel i Kastrup - lige ved lufthavnen - til dig, som skal ud at rejse.

Hotellet og værelserne

Hotellet har 75 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen, som huser hotellet, er opført i slutningen af 1800-tallet, på samme tid som størstedelen af den gamle del af Vesterbro. Nogle værelser har udsigt mod en hyggelig og meget lys, sydvendt gårdhave, mens andre værelser har udsigt mod det pulserende gademiljø på Helgolandsgade og Istedgade. Alle værelser har bad/toilet, TV og naturligvis gratis WiFi.

Se alle vores hoteller i København.

Vores gæster

Hotellet i København henvender sig til alle, der søger en central beliggenhed og en god nats søvn til få penge. Vi har således et klientel på Zleep Hotel Copenhagen City, der består af mange danske og internationale turister, som bruger hotellet som base for at udforske byen. Vi har også gæster, der skal bruge en enkelt overnatning i forbindelse med transit fra Københavns Lufthavn, som kan nås på 20 minutter fra Hovedbanegården. Hotellet i Københavns centrum er ligeledes en populær løsning for konferencegæster, der gerne vil opleve byen, mens de er væk hjemmefra.

Cykeludlejning

København opleves bedst på en cykel. Hotellet har derfor 8 flotte cykler, som kan lejes af hotellet for 115 kroner per døgn.

Receptionen er altid bemandet!

Morgenmad

For 89 kroner tilbyder vi en lækker skandinavisk morgenmadsbuffet. Denne kan tilkøbes i forbindelse med booking af værelset på hjemmesiden eller betales i receptionen på hotellet.
  • Mandag til fredag serveres morgenmad kl. 06:00 - 10:00
  • Lørdag, søndag og helligdage serveres morgenmad kl. 07:30 - 11:00

Parkering

Der kan parkeres i de nærtliggende gader omkring Istedgade og Helgolandsgade eller ved Halmtorvet. Se priserne på parkering på parkeringsautomaterne, som er opstillet i området. Vi har ligeledes lavet en aftale med Imperial Parkeringshus / Apcoa Parkeringshus, der ligger i Nyropsgade 47, en kort gåtur fra hotellet. Find p-huset, træk en billet og vis den i hotellets reception, hvor der betales 200 kroner. Hotellet udleverer en udkørselsbon, som så skal bruges, når du forlader parkeringshuset. Udkørselsbilletten kan kun bruges én gang, men gælder for hele perioden, du holder i p-huset.

Location

Zleep Hotel Copenhagen City
Helgolandsgade 14
København 1653
Denmark
55° 40' 18.0696" N, 12° 33' 40.7916" E
Check-in: Fra 14:00
Check-out: Senest 11:00

Der kan tjekkes ind 24 timer i døgnet i hotellets reception, som er døgnbemandet.

Google Map
Få rutevejledning:
Vejviser:
Hvis du ankommer med tog, tag udgangen modsat TIVOLI og gå ned af Istedgade, så vil du finde hotellet på din venstre side efter blot 200 meter. Hvis du kommer i bil er GPS'en bedste vejviser. Søg mod Hovedbanegården og Istedgade og du vil finde hotellet på hjørnet af Istedgade og Helgolandsgade.
Hotel Event

Morgenmad

Bestil din morgenmadsbuffet online - eller køb den i receptionen.

Hotel Event

Studierabat hos Zleep Hotels

Studerende får 11 % rabat på overnatninger ved brug af rabatkode og fremvisning af gyldigt studiekort

Hotel Event

Weekendophold i København

Book et weekendophold hos Zleep Hotel Copenhagen City og oplev hovedstaden.

Hotel Event

Hotelophold for 2

Nyd hinandens selskab på et hotelophold for to personer. Zleep Hotels har otte skønne hoteller i Danmark tæt på oplevelser og seværdigheder.

Hotel Event

Billigt weekendophold

Få et afbræk fra hverdagen på et af Zleeps 9 hoteller. Altid lave priser og tæt på seværdigheder og oplevelser. Læs mere her.

Hotel Event

Fast lav pris i efterårsferien!

Vi har sat en fast lav pris på et begrænset antal hotelværelser i efterårsferien. Tilbuddet gælder på alle vores hoteller i Danmark!

Få rutevejledning
Book online 
Alder på børn
 
Klik her for specialpriser: rabatkode eller firmalogin

Annullér din reservation

ZleepBooking Tlf. 70 235 635
Vind et ophold

Tilmeld dig Zleep Hotels nyhedsbrev. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte hver måned.